Årsabonnement – den beste og rimeligste måten å lære på

De første 5 artiklene kan du lese gratis. Deretter må du tegne et abonnement til kr. 178.- for å få 1 års fri tilgang til alle våre artikler og artikkelserier.

Kjetil Sander
Kjetil Sander, Ansvarlig redaktør

Alle artiklene er skrevet av Kjetil Sander og er myntet på lærere og studenter på høyskole og universitetsnivå. Totalt finner du over 2.600 artikler og artikkelserier her.

Artiklene dekker kjerne pensumet til alle norske universitet og høyskoler innenfor portalens fagområder.

forsiden1

Hvordan lese artiklene som en lærebok?

For at du skal kunne lese våre artikler som en sammenhengene lærebok, hvor neste side bygger videre på det du lærte på forrige, er eStudie.no bygd opp av et stort antall artikkelserier. 

Ved å klikke på neste eller tilbake knappen i bunnen av hver side kan du bla deg logisk frem og tilbake i læreboken. Under disse to knappene finner du en innholdoversikt som viser alle artiklene i artikkelserien.

Hvordan bruke eStudie.no som et oppslagsverk?

Ved å klikke på søkesymbolet i toppmenyen vår kan du gjøre et fritekst søk i databasen vår som inneholder alle fagartiklene eller du kan klikke på en den artikkelkategorien du er interessert i. Her finner du alle underkategorier og alle artiklene i alle hoved- og underkategorier.

Tegn et abonnement!

Årsabonnementet koster Kr. 178.- og gir deg fri tilgang til alle våre fagartikler og artikkelserier i ett år, men ikke våre e-bøker.

Skulle linken over ikke virke kan du dobbelklikke på telleverket nederst i høyre hjørne på siden. Der finner du en abonnement link.

Logg inn

Logg inn med din e-postadresse og passordet du fikk tilsendt på e-post etter at abonnementet ble opprettet.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding

Ved å benytte dette skjemaet bekrefter du samtidig å akseptere vår Personvernerklæring