Hvordan finne og lese artiklene?

Fritekst søk:

Den enkleste måten å finne en bestemt artikkel er å klikke på forstørrelse glasset i toppmenyen og skriv inn søkekriteriet du ønsker å søke etter, før du klikker søk. 

Kategorioversikt

I høyre sidebar finner du til enhver tid alle våre artikkelkategorier, presentert som klikkbare faner. Klikker du på en av hovedfanene åpnes fanen og viser alle underkategorier og artikler i den valgte kategorien.

Ved å klikke på en av fanene navnene etter at fanene er åpnet får du opp en side som viser alle artiklene i kategorien. Dette er den enkleste og raskeste måten å skaffe seg oversikt over alle artiklene i en bestemt kategori.

Artikkelserier

For at du skal kunne lese artiklene til Kunnskapssenteret.com som en lærebok har vi organisert artiklene i pedagogisk og logisk oppbygde artikkelserier, hvor neste artikkel bygger videre på forrige artikkel. På den måten får du en «rød tråd» gjennom læringen og en helhetsforståelse av emnet.

Ved å klikke på serienavnet som står overstå på alle sidene artikkelserien får du opp en side med en oversikt over alle artiklene i den valgte artikkelkategorien. Artikkelserien presenteres synkende. Dvs. at den første artikkelen i artikkelserien presenteres først i artikkeloversikten, mens den siste artikkelen presenteres til slutt i artikkeloversikten.

neste-forrige

I bunnen av hver artikkelserie finner du link til neste og forrige artikkel i artikkelserien, slik at det er enkelt for deg å bla deg frem og tilbake i artikkelseriene.

Under frem og tilbake knappene finner du en oversikt over de andre artiklene i denne artikkelserien. Den artikkelen du leser for øyeblikket er ikke linken, mens de andre har en link som du kan klikke på for å gå direkte til artikkelen.

Fant du ikke svaret

I bunnen av alle sider er det også et plusstegn med teksten «Fant du ikke svaret». Klikker du på denne teksten får du opp et skjema du kan fylle ut for å stille et spørsmål knyttet til denne artikkelen til redaksjonen. Vi svarer normalt på alle slike forespørsler innen 48 timer.