Årsabonnement – den beste og rimeligste måten å lære på

De første 5 artiklene kan du lese gratis. Deretter må du betale kr. 178.- for 1 års tilgang til alle artiklene og artikkelseriene våre.

Kjetil Sander
Kjetil Sander, Ansvarlig redaktør

Alle artiklene er skrevet for lærere og studenter på høyskole og universitetsnivå.

Dette er antagelig den enkleste og rimeligste måten å lære nye merkantile fag på.

Tegner du et årsabonnement har du fri tilgang til over 2.600 fagartikler og alle våre artikkelseriene i ett år.

Alle skrevet av ansvarlige redaktør Kjetil Sander og dekker kjerne pensumet til alle norske universitet og høyskoler innen portalens fagområder.

forsiden1

Hvordan lese artiklene som en lærebok?

For at du skal kunne lese våre artikler som en sammenhengene lærebok, hvor neste side bygger videre på det du lærte på forrige, er eStudie.no bygd opp av et stort antall artikkelserier. 

Ved å klikke på neste eller tilbake knappen i bunnen av hver side kan du bla deg logisk frem og tilbake i læreboken. Under disse to knappene finner du en innholdoversikt som viser alle artiklene i artikkelserien.

Hvordan bruke eStudie.no som et oppslagsverk?

Ved å klikke på søkesymbolet i toppmenyen vår kan du gjøre et fritekst søk i databasen vår som inneholder alle fagartiklene eller du kan klikke på en den artikkelkategorien du er interessert i. Her finner du alle underkategorier og alle artiklene i alle hoved- og underkategorier.

Tegn et abonnement!

Et årsabonnement (12 mnd) koster Kr. 178.-. For den prisen får du ubegrenset tilgang til alle våre fagartikler og artikkelserier.

Skulle linken over ikke virke kan du dobbelklikke på telleverket nederst i høyre hjørne på siden. Der finner du en abonnement link.

Logg inn

Logg inn med din e-postadresse og passordet du fikk tilsendt på e-post etter at abonnementet ble opprettet.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende en melding til redaksjonen.

Ditt navn

Din e-post

Melding